keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Munkkihommia ja leppoisaa elämää

Päivää Suomi-ihmiset !

Elämäämme ja harjoitteluumme nousi eilen uusi ulottuvuus, nimittäin munkit. Eräs vapaaehtoisista oli sattumalta tutustunut munkkiin, ja päätimme lähteä porukalla aamupalan jälkeen morottamaan niitä paikallisen temppelirykelmän keskelle. Tutustuimme heihin ja sovimme palaavamme tänään takaisin. Tänään sitten painelimme aamuyhdeksäksi temppelille ja munkit olivat siellä jo valmiusasemissa odottelemassa. He lupasivat opettaa meille khmeriä, jos opetamme heille englantia. Joten tästä eteenpäin vietämme luultavasti aamut munkkien kanssa höpötellen ja samalla heitä opettaen, mikä käytännössä on kuitenkin molempiin suuntiin oppimista, sillä saamme vastineeksi tietää heiltä esimerkiksi paikallisesta kulttuurista, kielestä ja buddhalaisuudesta ! It's a win-win-deal !

Tänään pistin merkille, kuinka kaikki paikalliset ovat aivan ilmiliekeissä Oonasta. Osa munkeistakin osoittaa kysymyksensä (+puhelinnumeropyynnöt...) vain Oonalle.Niille, jotka eivät vielä tiedä miltä Oona näyttää kerrottakoon, että Oona on pikkuinen ja suloinen kaunis vaalea tyttö pitkine vaaleine hiuksineen. Joten tässä siis vinkki kaikille teille Suomen vaaleaihoisille blondeille: Jos tarvitsette itsetunnon kohotusta tai muuten vain nautitte huomiosta, suosittelen matkaa Kambodzaan ! Olemme todistaneet, että 500 metrin matkalla on mahdollista
a) saada meitä tien toiselta puolelta tuijottavan tyttöporukan yksi jäsen törmäämään paksuun katutolppaan
b) aiheuttaa hulvatonta nauruhykerrystä, hihittelyä ja yleistä sekoamista vastaamalla "HELLO, BEAUTIFUL GIRLS"-huutoon
c) saada uusia ystäviä kouluun pyöräilevistä nuorista opiskelijapojista

Orpokodillakin on ollut hyvä meininki viime päivinä. On ollut enkkuopetusta, pallopelejä, muita leikkejä ja pelejä, kiipeilytelinehulinaa sun muuta. Alamme Oonan kanssa vetämään ehkäpä jo ensi viikolla tanssikurssia, kunhan saamme sovittua sopivat ajat+suunnitelman. Toivottavasti myös saisimme kamerasta kuvat koneelle pian, jotta saisitte vähän kiinni siitä missä viidakossa oikein pyörimme.

P.S Kuulin jotain huhuja, että Suomessa ollaan käyty jo plussan puolella auringonpaisteessa, joten nauttikaa siitä ja tulevasta keväästä !

Aurinkoisin ja kuumin terveisin, Paula

3 kommenttia:

  1. Taitaa olla harvinaista herkkua nuo vaaleat tytöt siellä päin maailmaa.. Täällä on juu pari astetta lämmintä ja are paistelee tälläkin hetkellä. On jo lumetkin ruvennu sulamaan. Mä kyllä henk.koht. pelkään jotain jäätävää takatalvea. Tää on liian hyvää ollakseen totta..

    T. Pirre

    Ps. Mä jotenkin aluks ajattelin ton munkin siks leivonnaiseks.

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla eri meisingit siellä munkeilla kun yleensä. Munkithan on tehny selibaattilupauksen ja niiden pitäis muutenki elää seesteistä elämää ja tulla minimaalisella omaisuudella toimeen... joten miten niillä voi olla kännykkä?! :D

    VastaaPoista
  3. Pirre, joo on aika luksusta tosiaan. Olo on ko leffatähdellä. Mut eiköhän se takatalvi pärähdä naamalle viel useampaanki otteeseen joten kannattee täysillä nauttii siitä lämmöstä nyt !

    P.S. mul eka munkkimielleyhtymä toi mieleen hinkit, vähän niinku tissit.

    Pasi, joo nää munkit täällä tuntuu vaa olevan jotai nuoria dudeja jotka on päässy temppeliin opiskelemaan. Huomasin kans et meininki on vähä erilainen ko vaik Thaimaassa. Mut kai ne yrittää parhaansa ? :D

    - Paula

    VastaaPoista